.

Zimné pneu Falken sa testujú po novom v Škandinávii

0
0
0
s2smodern

Od tohto roka spustila spoločnosť Sumitomo Rubber Europe GmbH prevádzku skúšobného areálu na severe Švédska.

V areáli sa budú uskutočňovať všetky testy zimných pneumatík Falken, určených pre európsky trh prvej výbavy. Areál sa nachádza v obci Arnemark a skladá sa z dvoch upravených snehových plôch, pričom každá z nich má približnú rozlohu 15000 metrov štvorcových, t .j. asi ako tri futbalové ihriská. Tieto plochy zahŕňajú dve dráhy pre jazdu na snehu a dráhu pre jazdu na ľade s dĺžkou 600 m.

Testovanie pneumatík sa bude uskutočňovať v spolupráci s fínskymi inžiniermi spoločnosti BD Testing, špecializovanej na testovanie pneumatík, a bude prebiehať počas zimnej sezóny. Tretina z 15-členného skúšobného tímu spoločnosti Sumitomo Rubber Europe bude fungovať od decembra do marca. „Vďaka našej novej dráhe sme oveľa flexibilnejší a vývoj pneumatík môžeme efektívne posunúť o kus vpred,“ komentoval sprevádzkovanie zariadenia Dr. Bernd Löwenhaupt, generálny riaditeľ Sumitomo Rubber Europe GmbH. „Skúšobná dráha sa optimálne hodí pre naše účely, ale skvelé sú aj dopravné spojenie a infraštruktúra.“

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.