.

Hankook bude obúvať Formulu E

0
0
0
s2smodern

FIA potvrdila, že sa kórejská značka stane v budúcnosti dodávateľom pneumatík pre okruhový seriál čisto elektrických monopostov.

Medzinárodná automobilová federácia (FIA) uviedla, že zvolila spoločnosť Hankook Tire & Technology za budúceho dodávateľa obutia pre majstrovstvá sveta pretekov Formuly E. Stalo sa tak na základe výberového konania a schválenia Svetovej rady motoristického športu.

Preteky elektrických monopostov sa v priebehu svojho vývoja sústredili prioritne do husto obývaných oblastí, väčšinou na veľké mestské okruhy priamo vo významných svetových metropolách. Hankook preto vníma toto budúce partnerstvo ako jadro svojich medzinárodných kampaní a významnú súčasť svojich globálnych záväzkov v oblasti ochrany životného prostredia a zvýšenia kvality života v mestách. Okrem dodávateľa pneumatík sa Hankook stane aj technologickým partnerom seriálu Formula E.

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.