.

Continental vyvinul nový systém sledovania tlaku pre agro-sektor

0
0
0
s2smodern

Nový systém monitorovania tlaku v poľnohospodárskych pneumatikách má splniť tie najvyššie nároky a pomôže optimalizovať náklady.

Integrovaný systém monitorovania tlaku v pneumatikách sa skladá z rôznych súčastí. Patria medzi ne senzory, čítacie stanice, tzv. „YardReaderStation“, správa systému, ako aj webový  portál ContiConnect, ktorý užívateľa upozorní na prípadný problém. Pri ContiConnect sa dáta, ktoré zaznamenajú senzory, zhromažďujú spomenutou čítacou stanicou vždy vtedy, keď vozidlo prejde okolo prijímača. Stanica ich odošle do „backend“ systému, ktorý ich následne analyzuje a interpretuje.

Čítacia stanica je inštalovaná na miestach najčastejšieho prejazdu poľnohospodárskej techniky, ako sú umývacie linky, čerpacie stanice alebo hoci brána na farmu. Vďaka týmto informáciám môže prevádzkovateľ poľnohospodárskeho fleetu predchádzať poruchám a takto znižovať náklady na údržbu. ContiPressureCheck na jednotlivých vozidlách poskytuje operátorovi údaje o pneumatikách v reálnom čase. Senzor v pneumatike meria a prenáša údaje o tlaku a teplote, aby pomohol obsluhe rozhodnúť sa o optimálnom prevádzkovom nastavení. Oba systémy sa rýchlo a ľahko inštalujú a zaručujú vysokú presnosť dát vďaka senzorom namontovaným priamo v pneumatike.

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.