.

Continental predstavil motocyklové novinky pre sezónu 2020

0
0
0
s2smodern

Pre budúci rok pripravila značka pneumatiky športového, cestného aj terénneho segmentu.

Novinka ContiSportAttack 4 (titulné foto) prináša podstatne väčšiu kontaktnú plochu pri vysokých náklonoch a rekordné hodnoty priľnavosti, presnosti a ovládateľnosti. K tomu pridáva hypersport pneumatiku ContiRaceAttack 2 Street, schopnú bez problémov zvládnuť aj každodenné jazdenie. Za zmienku stojí aj ContiRaceAttack 2 vo verziách „soft“ a „medium“, použiteľných aj so zníženým tlakom a ohrievaním, pre maximálny výkon na okruhu. Základom extrémnej stability na pretekárskej trati aj mimo nej pre všetky športové novinky je zmes Continental BlackChili.

Pre cestovateľov na dlhé a aj nespevnené trate pripravil Continental novinku TKC 70 Rocks na zadné koleso, bez stredového pásu, s drážkami po celej šírke behúňa, do kombinácie s pneumatikou pre predné koleso TKC 70. Značka tiež prináša dve cestné novinky, vychádzajúce z viacnásobne ocenenej ContiRoadAttack 3.  

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.